Stora steg

Alla inlägg under januari 2011

Av Madelene - 8 januari 2011 11:03

irri var vi båda när vi vaknade klockan halv nio.. sen så har det pågått små diskusioner ända fram till nu när vi fick i oss lite frukost.. inge bra att vara gravid och små sur och ha en älsklings med det värsta morgon humöret som finns.. suck.. nåja nu är allt bra och vi ska väl snart åka åt siknäs.

Får middag där i dag.. creps mmm gott..

Jo å när jag är riktigt arg då är vovven lika rädd för mig som för raketer.. det är synd om henne  som har en sån hämsk matte... hon behöve lugnande för att va med mig när jag är på det humöret..  inte bra..


Av Madelene - 7 januari 2011 20:16

Sitter just nu och väntar på att middagen ska bli klar, ja jag vet det blev väldigt sent. Men vi städade ju föråderna som jag skrev om tidigare och efter städningen blev vi båda så trött och gick och skulle vila middag , innan vi skulle och handla .. tanken var att vi skulle sova en kvart 20 minuter men det blev betydligt längre, så allt blev väldigt försenat och fel + att man blir ju lite halv konstig i huvudet när man sovit så länge på eftermiddagen.. i alla fall jag. så får väl se om jag kviknar till i knoppen efter middagen eller om jag kommer fortsätta kvällen som en zombi...

Av Madelene - 7 januari 2011 16:04

Måste vara nå fel på mig (eller så har jag varit ledig för länge) för jag har ingen känsla av att det är fredag i dag. Kan ju också bero på att jag inte jobbat i dag utan i stället städat förådet uppe och även sorterat och slängt i förådet i källaren.. skönt nu var det gjort.. nu ska bara de sista sakerna bli sålda som jag har på blocket så kan jag slappna av sen.

I fall du som läser min blogg undrar vad jag säljer så kommer det här.


Databord Ikea utsatt pris 250kr

Vitrinskåp Ikea. utsatt pris 350kr

Ja det var de...

Nu ska vi åka på Ica maxi å handla och sen på hemma kväll och kolla in deras hyrfilmer och deras godis hylla.   

Av Madelene - 6 januari 2011 10:16

Alla sover ännu.. det är bara jag som är vaken. Å jag som använde all min energi i går till att städa tror ni det var någon ide, när Träskis använde all sin energi till att dra fram och göra det stökigt i köket igen.. suck.. Nåja inget att gör åt.


i dag då , jo skule vilja ha något roligt att skriva men  jag får helt enkelt hoppas på lite intressantare dag en den ser ut att bli just nu...


Gravid i vecka 22.

Mamman.

Barnet sparkar kan komma med flera dagars mellanrum.

Du kan fortfarande böja dig och sitta obehindrat.

Montgomerys körtlar som sitter på vårtgårdarna, växer och producerar ett ämne som ska skydda bröstvårtorna

Barnet.

Kroppslängden omkring 22 cm (huvud/stjärt) och vikten i medeltal 510g

Skelettet syns på röntgen.

Fett inlagras under huden.  Hudens talgkörtlar fortsätter att producera fett som tillsammans med avstötta celler och hår blir vernix caseosa (fosterfett) som täcker huden

Fosterfett är viktigt för hudens fortsatta utveckling, annars skulle fostervattnet påverka huden

Av Madelene - 5 januari 2011 12:03

Så igentligen behöver jag kanske inte nämna det ...(-24)  

Känner mig lite full i fan i dag.  .. har energi till 1000 känns det som.. har redan byt i sängen, startat en tvätt, startat diskmaskinen och plockat undan i köket, har börjat med dammsugningen och sen blir det att skura.. å vad Magnus kommer bli överaskad att jag orkat allt.. men jag tro det är för att vi köpte så goda bär  i går och gjorde smoothisar av.. m.m så gott det var.. ska göra en till sån till mellis i dag.  

Skulle behövar ork till att få bort de sista julsakerna också hoppas min energi på 1000 räker.. blev helt slut bara att tänkta på vad jag gjort och vad som är kvar.. hahahha   Jo lilla bebisen våran han har fått en pressent av sin moster.. super fin, tyvärr tar det nog några månader heheh innan han förstår vad man ska göra.. men den är super fin.. Magnus vart hel nöjd.


   För att vara extra tydlig är det en bok som man kan känna hur däcken på en traktor känns och hur sand känns .. ja ni fattar

Av Madelene - 4 januari 2011 13:18

                  Januari hade väl gått ner något kilo efter denna bild men det är ju efter Januari som allt händer.     Vi fortsatte arbetet på våran andra bil.. (som ännu inte är klar suck)

Felicia fyllde 3 år    

Å Bosse flyttade in hos dem så han är nu över ett år gammal  

 

Februari

Datumet på bilden stämmer inte riktigt hihi..

Började simma.

            Jakita kalasade som bara den med det nya hundfodret

och jag fyllde 24 år.   Å så började vitisen släppa hår igen .. hon trodde sommaren vara nära.. hallå det var februari.  Å jag hade gått ner över 18kg

       

Mars

Träffade en kändis.. =0P    Åkte hundspann   Lekte med vovven i snön.. var ute mycket för det var så härligt väder.   Gjorde om i hallen.

Jag ännu lättare 

   

Åkte till Norge , Första gången för mig. Syrran och Magnus var också med så klart               

Köpte mig de första nya kläderna  

Som sakt ute mycket.         

Å cina fanns ännu hos oss  

      

April

Lite party blev det allt

 

Å grilla korv ute,   Alla njöt av solen Jag byggde ett snö torn , men alla andra Vuxna tyckte det såg ut som något annat.

        

Maj

Party i Persön med trevligt sällskap.     Årets första grillninga av kyckling.  Jakita var till ett profs och fick sig förevigad.

    

Sommaren.

Jag och Magnus åkte till Piteå på Nolia.

  

             Sålde Opel                          Sa upp tidningen   Var på Luleå kalaset   Grillade under sena sommarkvällar och drack mycket gott vin.   Köpte Mb. Grannen sminkade mig så grymt snyggt.   

Jakita till vetrineren.. hon och lilo .. gick det lite het till mellan.   Bakade, och det var typ 27c ute.. efter baket dum förklarade vi oss själva.         Åkte båt                                        Jag gick utbildning till Nagelterapeut , min mamma var den första människan jag gjorde naglar på.. inte så vackra.. haha         Badad och var ute mycket.     Johanna voltade med bilen.   Jag några kilo lättare   

Johanna på balen.    

Magnus körde mc.. Johannas student.          

September.

Fick veta att vi skulle ha en bebis i maj. Det bästa som hände detta år facktist. =0)

Var ute och tränade vovven i skogen     

Gjorde om sovrummet , här är några av delarna i det nya sovrummet.       Skaffade oss en köksoffa. Syrran var i lumpen   

Dan råkade ut för en trafikolycka. (Men han mår bra) 

Hösten och julen.

Blev godkänd när jag gjort de här naglarna.

  Kunde ha stövlar igen..

Jag hade gått ner 55kg.   

Vi åkte till Sundsvall   

Firade  Mattias som doktorerat klart.  Gjorde ett pepparkaks hus i vanlig ordning.       Sen tog bilderna slut men inte året, jag firade julafton hos mormor och morfar, och nyår med Magnus och Dan hemma .   

Av Madelene - 4 januari 2011 11:17

Vad har jag fått i ryggen / midjan på sidan.. har jävligt ont men inte så ont som i natt då trodde jag att självaste djävulen satt där inne och  eldade för det gjorde sjukt ont.. var då rädd att det var blindtarmen men det smärtan ska väl inte gå över om man tar en Alvedon eller ?

Har funderat om det kan vara att jag har gjort illa mig i någon muskel eller så men jag har ju inte gjort något jag inte brukar göra.. plus att smärtan sitter längre in känns det som.

Av Madelene - 3 januari 2011 20:43

Det är inte lika bra som förra omgången.

har haft en ganska tröttsam dag.. men nu tar jag det bara lugnt.. lill killen är lite vild.. känner små bombom i magen hihi..

Beställde lite nya kläder från ellos och i dag fick jag dem.. så i morgon ska jag göra mig snygg med mina nya klädder till min älskling kommer hem från Kiruna.

bjudade också hem mina första bebis klädder från tradera.. hade igentligen inte tänkt köpa något.. så jag bjudade väldigt lite men fick det ändå..

Jätte fint klädpaket till lillkillen


Presentation

Edwin

    Min sonTräsk ungen                    Edwin som föddes

den 28/5-2011.

Vägde 4160g

52.5cm lång

Edwin gillar att bada och prata , skrattar mycket och är nöjd för det mesta

Älsklingen

ca 50 mil = 1 miljon steg. startade 29/6

Dagar sen operationen

Viktminskning

- 5kg avklarat 1/12-2009
-10kg avklarat 14/12-2009
-15kg avklarat 8/1-2010
-20kg avklarat 13/2-2010
-25kg avklarat 20/3-2010
-30kg avklarat 17/4-2010
-35kg avklarat 22/5-2010
-40kg avklarat 26/6-2010
-45kg avklarat 17/7-2010
-50kg avklarat 6/11-2010
-55kg avklarat 12/3-2011Gravid
-60kg avklarat 31/5-2011
-65kg
-70kg
-75kg
-80kg
.......

Fråga mig

2 besvarade frågor

Översätt

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Länkar

Besöksstatistik

Bodywork

Följ min blogg


Ovido - Quiz & Flashcards